Solicitarea ofertei de prețuri pentru servicii de cazare, alimentare și sală de training

Solicitarea ofertei de prețuri pentru servicii de cazare, alimentare și sală de training

Centrul CONTACT solicită ofertă de prețuri pentru servicii de cazare, alimentare și sală de training în cadrul proiectului Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică incluzivă și durabilă a țării, implementat de Fundația Est-Europeană în parteneriat cu Centrul CONTACT și Asociația Businessului European, cu susținerea financiară a Uniunii Europene și cofinanțarea Suediei.


În contextul celor, expuse, Centrul CONTACT solicită ofertă de preț pentru cazare, alimentare și sală de training în municipiul Chișinău pentru 2 instruiri, cu durata de 2 zile fiecare.


ATENŢIE! În contextul situației actuale privind COVID-19, în procesul de elaborare a ofertei se va ține cont cu strictețe de respectarea regulilor de prevenire COVID-19 stipulate de către Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova și garantează oferirea celui mai înalt grad de dezinfectare și ventilare a spațiilor comune.


Vor fi create condițiile necesare pentru spălatul regulat și minuțios al mâinilor;

Vor fi amplasate dozatoare cu soluții dezinfectante și șervețele de unică folosință;

Sălile de lucru vor fi dezinfectate odată la patru ore, cantina și spațiile de dormit vor fi dezinfectate;

Se va asigura monitorizarea stării sănătății participanților prin măsurarea febrei și testarea expres a participanților în prima zi de instruire;

Organizatorii vor asigura fiecare participant cu mască de protecție reutilizabilă.


Doar ofertele prezentate conform tabelului formatului de mai jos vor fi admise în concurs. Solicităm prezentului tabel, valuta MDL:

Alatura-te comunitatii noastre

Am construit această platformă cu gândul de a aduce către tine cât mai multe resurse