Școala de Jurnalism Comunitar: Cel de-al doilea atelier de instruire, la Chetrosu

Școala de Jurnalism Comunitar: Cel de-al doilea atelier de instruire, la Chetrosu

lÎn data de 10 decembrie 2023, la Chetrosu, s-a desfășurat cel de-al doilea atelier de instruire în cadrul proiectului „Școala de Jurnalism Comunitar".

De această dată, tinerii s-au făcut cunoscuți cu modul în care jurnalismul comunitar promovează reușitele, identifică problemele la nivel local și generează soluții creative privind rezolvarea acestora. În continuare, participanții au avut posibilitatea să înțeleagă modul în care se relatează corect o reușită la nivel local; au cunoscut platformele cu ajutorul cărora pot ajunge la un public mai larg, cât și au învățat să lucreze în echipă pentru o cauză comună.

Suntem recunoscători I.P. Gimnaziul „ Victor Coțofană " din s. Chetrosu, în persoana dl. Victor Fortuna, pentru suport, deschidere și sprijin acordat.

Această activitate a fost organizată în cadrul proiectului „Școala de Jurnalism Comunitar”, implementat de A.O. „ Centrul de Dezvoltare Durabilă și Inovare Civică " cu suportul Fundația Est-Europeană / East Europe Foundation - Moldova din resursele alocate de Suedia.

Alatura-te comunitatii noastre

Am construit această platformă cu gândul de a aduce către tine cât mai multe resurse