REDERECȚIONEZĂ 2% DIN IMPOZITE PENTRU FAPTELE BUNE

REDERECȚIONEZĂ 2% DIN IMPOZITE PENTRU FAPTELE BUNE

În anul 2022, Asociația ,,Cetățean Activ” a devenit membră a programului ,,Mecanism 2%”. Anul trecut ne-ați susținut, și datorită susținerea voastră am reușit să acoperim o parte din costurile noastre operaraționale. Vă suntem foarte recunoscători pentru acest sprijin!

Anul acesta ne puteți susține și prin acest program.

Redirecționarea a 2% din impozitul pe venit nu este o donație, nu plătiți în plus din propriul buzunar. Acesta este 2% din impozitele pe care DEJA le-ați plătit către stat. Acum doar decideți cărui ONG vreți să îi oferiți.

Astfel, puteți redirecționa 2% din impozite pentru a susține organizația noastră dacă considerați activitățile acesteia importante și utile. În acest caz, nu veți pierde nimic, ci dimpotrivă, veți câștiga. Pentru că cei care ne redirecționează 2% lor vor avea posibilitatea de a folosi serviciile noastre (consultații, aplicații) pentru suma pe care ați redirecționat-o către noi.

Anul acesta puteți redirecționa 2% doar în formă electronică - prin serviciul „Declarație electronică” folosind modulul „Declarație precompletată”. Pentru a face acest lucru, trebuie să accesați site-ul https://sfs.md/ro, să intrați în contul personal, să găsiți formularul de declarație CET18 precompletat, să introduceți codul nostru fiscal în câmpul M1: 1018620002385, să semnați și să trimiteți.

Termenul limită este 30 APRILIE!

ATENŢIE! Pentru a depune declarația de impozit pe venit online, trebuie să aveți o semnătură electronică sau mobilă. Semnătura mobilă poate fi obținută cu ușurință de la operatorul dvs. de telefonie mobilă. Cum se folosește o semnătură, vedeți aici: https://goo.su/Kx38uF

Sprijiniți-ne, nu e deloc greu! Sprijinul dvs. ne va ajuta să creăm noi modele de cereri gratuite pentru dvs. pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți curtea, casa și să vă protejați drepturile civile.

Pentru că Asociația „Cetățean Activ” reprezintă:

1. Un set de cereri gratuite pentru casa și curte;

2. Consultații pentru activiști civici din teren;

3. Asistenta cu instanțele de judecată cu servicii comunale;

4. Sfaturi pentru proceduri în mai multe grupuri de orașe;

5. Asistență în proiecte civile.

Puteți citi mai detaliat despre noi și activitățile noastre aici: https://goo.su/zxN2. Raportul nostru pentru anul 2022 este aici: https://is.gd/4UCMW8. Iar Raportul nostru pentru anul 2023 va fi publicat timp de o lună.

Atenţie! Aveți dreptul de a alege în mod independent cui să trimiteți 2%, chiar dacă organizația (compania) dvs. a ales o altă organizație.

Alatura-te comunitatii noastre

Am construit această platformă cu gândul de a aduce către tine cât mai multe resurse