Premieră azi la Teatrul din Cahul. Regizoarea Luminița ȚÂCU prezintă spectacolul "UN LOC SUB SOARE"

Premieră azi la Teatrul din Cahul. Regizoarea Luminița ȚÂCU prezintă spectacolul "UN LOC SUB SOARE"

Azi, 11 septembrie, începând cu ora 17:30, la Teatrul din Cahul are loc premiera spectacolului "UN LOC SUB SOARE" de talentata regizoare Luminița ȚÂCU. 

„UN LOC SUB SOARE” este un spectacol documentar care aduce în fața spectatorilor destine emoționante ale unor persoane reale care prin activismul lor au pus umărul la realizarea multor lucruri frumoase pentru comunitățile locale din care provin.

Din distribuția spectacolului fac parte Rodica Ciobanu, Natalia Mândru-Ciolac, Maria Ciobănică, Valeria-Elena Gurova, Adrian Covaci. Intrarea la spectacol este liberă pentru toți doritorii. 
După premiera din 11 septembrie urmează un turneu teatral prin sudul țării în localități din raioanele Leova, Cantemir, Cahul. 

„UN LOC SUB SOARE” este realizat în cadrul proiectului „Spectacole pentru democrație care inspiră și implică” implementat de Asociația „ECOU” cu suportul generos din partea poporului american prin intermediul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID). 

*Conținutul acestui material informativ ține de responsabilitatea Asociației ECOU și nu reflectă în mod necesar viziunea USAID sau a Guvernului Statelor Unite.

Alatura-te comunitatii noastre

Am construit această platformă cu gândul de a aduce către tine cât mai multe resurse