?CAMPANIA DE CARITATE S-A FINISAT CU SUCCES - IMPREUNĂ AM ADUS ÎN INIMILE COPIILOR MAI MULTĂ SPERANȚĂ!?

?CAMPANIA DE CARITATE S-A FINISAT CU SUCCES - IMPREUNĂ AM ADUS ÎN INIMILE COPIILOR MAI MULTĂ SPERANȚĂ!?

CAMPANIA DE CARITATE S-A FINISAT CU SUCCES -

IMPREUNĂ AM ADUS ÎN INIMILE COPIILOR MAI MULTĂ SPERANȚĂ!

Vă mulțumim că împreună am putut acumula suma de 48041 lei! Este mult peste asteptările noastre, un un gest nemaipomenit de solidaritate!

Elevii, părinții și profesorii din opt școli (cinci din municipiul Chișinău și câte una din raioanele Orhei, Rezina și Cahul) au decis să transforme buchetele de flori pentru 1 septembrie în „buchete ale speranței”, pe care le-au dăruit copiilor care luptă cu cancerul.

Datorită acestui gest, micuții aflați la tratamente în spital au primit rechizite noi – caiete, cărți, pixuri, creioane, acuarele - de care s-au bucurat nespus de mult. Acum, aceștia sunt pregătiți să frecventeze școala din spital și au pășit în noul an școlar cu mai multă determinare și cu speranța că vor înfrunta boala, iar la următorul 1 septembrie vor merge la școala și grădinița de lângă casă, de rând cu semenii lor. Restul banilor donați vor fi folosiți pentru achiziționarea medicamentelor scumpe necesare secției de copii pe tot parcursul tratamentului lor îndelungat.

Le mulțumim tuturor celor care au oferit aceste „buchete ale speranței” și care au donat bani pentru a procura și a oferi copiilor bolnavi de cancer toate obiectele necesare pentru a învăța și pentru a petrece util timpul dintre tratamente, fără să se gândească la boală.

Scoala Primară Nr.83 Grigore Vieru

Liceul Teoretic Traian

Chiperceni Gimnaziul

Лицей имени Н. В. Гоголя

Liceul Teoretic "Mihail Kogălniceanu"

Instituția Publică Liceul Teoretic "Alexandru cel Bun"

Liceul Teoretic "Ioan Voda",or. Cahul

Теоретический лицей "Михай Греку" - бывш. средняя школа 60

Liceul Teoretic Mihail Lomonosov

Doar împreună, donație cu daonație, putem contribui la crearea unui „buchet al speranței” magic, care să readucă încrederea și zâmbetul pe fețele micuților care luptă cu cancerul. Într-o bună zi ei vor învinge lupta!

Haideți să-i ajutăm și să le fim alături acum, când au cea mai mare nevoie de susținerea noastră. Puteți dona în continuare accesând link-ul: https://viatafaraleucemie.md/donate/

Alatura-te comunitatii noastre

Am construit această platformă cu gândul de a aduce către tine cât mai multe resurse