Biblioteca Publică pentru Copii din mun. Cahul a devenit punct de atracție pentru copii și mame

Biblioteca Publică pentru Copii din mun. Cahul a devenit punct de atracție pentru copii și mame

Un spațiu prietenos și sigur pentru copii a fost amenajat de către Asociația pentru Combaterea Izolării Informaționale „Ecou”, în cadrul Bibliotecii Publice pentru Copii „Grigore Vieru” din mun. Cahul.

Concursuri de desen, de poezii și povestioare, competiții de șah, ateliere de creație, proiecții de desene animate și filme artistice educative sunt câteva dintre activitățile organizate pentru persoanele din Cahul și pentru cele stabilite temporar în centrele de plasament pentru refugiați, cu scopul de a le oferi servicii de educație nonformală, activități interactive și suport informațional.

Ludoteca a fost creată datorită Proiectului „Toleranță zero față de violența în familie în regiunile Cahul și Ungheni”, implementat de Fundația Terre des hommes Moldova, în cadrul Proiectului EVA.

Sursa: Platforma web Suntparinte.md

Textul integral al articolului: https://suntparinte.md/biblioteca-publica-pentru-copii-din-mun-cahul-a-devenit-punct-de-atractie-pentru-copii-si-mame/?fbclid=IwAR2DwFfU8Xdv6D_XZb3nHrFs349WMZHFVMq4q8RBmI3PrOeMqyK3kq1X2Ek

 

Alatura-te comunitatii noastre

Am construit această platformă cu gândul de a aduce către tine cât mai multe resurse