A fost aleasă președinta PPDF

A fost aleasă președinta PPDF

Doina Cernavca este noua președintă a Platformei pentru Promovarea și Dezvoltarea Filantropiei, aleasă unanim de membrii consiliului, la ședința de ieri, 2 iulie 2024, pentru un mandat de 1 an. Ea este președința asociției Ajuta un Om și membră în Platforma pentru Promovarea și Dezvoltarea Filantropiei din 2021.

Doina Cernavca: ,,Este o provocare frumoasă, dar totodata plină de responsabilități și o sarcină foarte clară: să facem din această platformă o adevărată punte dintre organizațiile societății civile, pe de o parte, donatori și sponsori - de altă parte, și beneficiari - în cealaltă parte. Rămân convinsă că doar prin implicarea fiecăruia lucrurile pot fi mișcate, iar rezultatele pot apărea în scurt timp, creând o comunitate responsabilă și puternică.”

Anterior funcția de președinte PPDF a fost ocupată de Dumitru Dîrul, repezentantul Misiunea Socială „Diaconia”, căruia îi MULȚUMIM frumos pentru colaborare, suport, susținere și ne bucurăm că face parte în familia care promovează cultura filantropică în Republica Moldova împreună cu alte 45 de organizații ale societății civile.

Alatura-te comunitatii noastre

Am construit această platformă cu gândul de a aduce către tine cât mai multe resurse