Asociația Obștească ”Izbiște - sat natal”

7
Fondatori
1
Angajați
4
Ani de activitate
2
Rapoarte

Date generale

 • Denumire ONG: Asociația Obștească ”Izbiște - sat natal”
 • IDNO: 1019620007664
 • Administrator / Director executiv: Natalia Stanila
 • Fondatori: Natalia Gorea, Ion Plămădeală, Ion Coroi, Natalia Stanila, Doina Plamadeală, Ilie Sprincean, Sergiu Plămădeală

Domenii de activitate

 • ANTREPRENORIAT SOCIAL
 • DEZVOLTARE REGIONALĂ ŞI COMUNITARĂ
 • DEZVOLTAREA SOCIETĂȚII CIVILE

Beneficiari

v Diaspora Izbișteană

v 3200 de locuitori

- 700 copii

- 550 pensionari

- 87 persoane mai mari de 75 de ani

- 20 de combatanți și văduve, războiul din Avganistan și Conflictul de pe Nistru

- persoane cu dizabilități

- asistenți persoanli

- copii separați de părinți

etc.

Misiune

”Misiunea Asociației Obștești ”Izbiște - sat natal” este de a proteja și promova valorile culturale și tradițiile băștinașilor, să contribuim la dezvoltarea durabilă a comunității noastre și să sprijinim tinerii șă își descopere și să își valorifice identitatea culturală, precum și să încurajăm colaborarea și solidaritatea între membrii comunității”

Obiective

 1. Promovarea și păstrarea culturii și tradițiilor băștinașilor din Izbiște: Asociația are ca obiectiv principal protejarea și promovarea valorilor culturale și tradițiilor specifice comunității locale. Aceasta include organizarea de evenimente culturale, activități de învățare și transmitere a tradițiilor, precum și promovarea patrimoniului cultural local.

 2. Dezvoltarea comunității și creșterea calității vieții: Asociația  urmărește să contribuie la dezvoltarea durabilă a comunității locale prin inițiative și proiecte care vizează îmbunătățirea infrastructurii, serviciilor sociale, accesului la educație și sănătate, precum și creșterea calității vieții pentru locuitorii din Izbiște.

 3. Sprijinirea tinerilor și a educației: Un obiectiv important este sprijinirea tinerilor din comunitatea Izbiște prin programe și activități care promovează educația, dezvoltarea personală și profesională, precum și implicarea acestora în luarea deciziilor și în proiecte comunitare.

 4. Protecția mediului și promovarea durabilității: Asociația are ca obiectiv protejarea mediului înconjurător și promovarea practicilor durabile în comunitate. Acest lucru poate include proiecte de educație ecologică, acțiuni de curățenie și împădurire, precum și promovarea utilizării resurselor naturale într-un mod responsabil și sustenabil.

 5. Advocacy și implicarea civică: Un alt obiectiv este implicarea civică și advocacy-ul în cadrul comunității Izbiște, în sprijinul drepturilor și nevoilor locuitorilor. Acesta  implică promovarea participării active în luarea deciziilor, susținerea drepturilor omului și promovarea unei guvernări transparente și responsabile.

Obiectivele AO ”Izbiște - sat natal” sunt adaptate la nevoile și aspirațiile comunității Izbiște.

Rapoarte

Raport financiar 2021-2022
PDF
Rechizite bancare
PDF

Galerie foto

Izbiște -sat natal
Izbiște -sat natal

Galerie video

Sigla / Logo

Date de contact

Ultimile noutățile postate de companie

Alatura-te comunitatii noastre

Am construit această platformă cu gândul de a aduce către tine cât mai multe resurse