AO Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA

0
Fondatori
10
Angajați
21
Ani de activitate
0
Rapoarte

Date generale

  • Denumire ONG: AO Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA
  • IDNO: 1019620011607
  • Administrator / Director executiv: Babici Stela
  • Fondatori: -

Domenii de activitate

  • EDUCAŢIE ŞI INSTRUIRE NONFORMALĂ
  • EGALITATE DE GEN
  • ORIENTAREA PROFESIONALĂ ȘI HOBBY
  • TINERET
  • VOLUNTARIAT

Beneficiari

Persoane tinere cu vârsta cuprinsă între 14-55 ani din municipiul Soroca și comunitățile raionului Soroca

Misiune

Misiunea noastră este de a elabora, implementa, promova și multiplica politici, strategii, metodologii, instrumente operaționale, cu caracter inovativ și pragmatic, ce vor fi îndreptate pentru îmbunătățirea calității vieții tinerilor

Obiective

Egalitatea și nediscriminarea: combaterea tuturor formelor de discriminare și promovarea egalității de gen, recunoașterea faptului că tinerii sunt expuși riscului unor forme multiple de discriminare, inclusiv discriminării bazate pe vârstă.
Incluziunea: recunoscând că tinerii nu reprezintă un grup omogen și, prin urmare, au nevoi, situații de viață și interese diferite și provin din medii diferite, toate programele asociației vin să promoveze activități și proiecte care să îi includă pe toți tinerii, în special pe cei care au mai puține oportunități și/sau cei ale căror voci ar putea să nu fie auzite.
Participarea: recunoscând că toți tinerii reprezintă o resursă pentru societate, toate proiectele și activitățile privind tinerii al asociației respectă dreptul tinerilor de a participa la dezvoltarea, punerea în aplicare și acțiunile ulterioare ale acestor intervenții. În acest context, proiectele asociației sunt elaborate pe baza recunoașterii schimbărilor cauzate de impactul comunicării digitale asupra participării democratice și civice.
Dimensiunea națională, regională și locală: pentru a asigura un impact durabil asupra tinerilor, este important ca programele asociației să fie puse în aplicare ținând cont de interconexiunile cu nivelul regional și local și să fie desfășurate activități pentru a sprijini politicile de tineret la nivel local. În același timp, ideile tinerilor ar trebui să fie luate în considerare de fiecare dată când se abordează chestiuni de interes național.

Rapoarte

Nu sunt date de afișat

Galerie foto

Nu sunt date de afișat

Galerie video

Nu sunt date de afișat

Sigla / Logo

Date de contact

Alatura-te comunitatii noastre

Am construit această platformă cu gândul de a aduce către tine cât mai multe resurse