AO Centrul de Consiliere și Dezvoltare Personală - REthink

1
Fondatori
4
Angajați
2
Ani de activitate
0
Rapoarte

Date generale

  • Denumire ONG: AO Centrul de Consiliere și Dezvoltare Personală - REthink
  • IDNO: 1020620007145
  • Administrator / Director executiv: Anatolie Bolea
  • Fondatori: Anatolie Bolea

Domenii de activitate

  • TINERET

Beneficiari

adolescenții și tinerii cu vârsta cuprinsă între 14-35 ani

Misiune

Să oferim suport și ghidare tinerilor aflați în situații de impas și să creăm condiţii favorabile pentru schimbare și formare.

Obiective

Centrul de Consiliere și Dezvoltare Personală - REthink depune eforturi considerabile pentru a oferi suport și ghidare adolescenților și tinerilor aflați în situații de impas și creează condiţii favorabile pentru schimbare și formare, pentru ca să-şi poată urma şi realiza aspiraţiile.

În activitatea sa, Centrul de Consiliere și Dezvoltare Personală - REthink abordează problemele cu care se confruntă adolescenții și tinerii cu vârsta cuprinsă între 14-35 ani, cu scopul de a le îmbunătăţi dezvoltarea emoțională, intelectuală, relațională, fizică și financiară.

Pe parcursul implementării proiectelor REthink by speaking, REthink by reading, REthink by learning, REthink by listening - Centrul de Consiliere și Dezvoltare Personală - REthink se asigură că adolescenții și tinerii au acces la consiliere gratuită, obțin informații, evenimente, cursuri și seminare de calitate pentru a se dezvolta și    a-și atinge scopul dorit.

Rapoarte

Nu sunt date de afișat

Galerie foto

Nu sunt date de afișat

Galerie video

Nu sunt date de afișat

Date de contact

Alatura-te comunitatii noastre

Am construit această platformă cu gândul de a aduce către tine cât mai multe resurse